Dans (Suspans) – performance de dans contemporan în inima Brașovului

Piața Sf. Ioan se transformă într-un tablou viu, plin de culoare și mișcare. Pe data de 5 iulie 2024, la ora 18:30, sunteți invitați să fiți parte a unui eveniment artistic unic: Dans (Suspans), un performance de dans contemporan coordonat de coregrafa Anamaria Guguian.

Dans (Suspans): O experiență unică în Brașov

Vinerea aceasta, Piața Sf. Ioan va deveni scena unui spectacol vibrant, unde arta și mișcarea se întâlnesc pentru a crea o experiență memorabilă. Este o oportunitate excepțională de a trăi un moment în care vitalitatea și pasiunea comunității locale se îmbină armonios într-un dans contemporan care promite să captiveze și să inspire.

O viziune artistică emoționantă

Anamaria Guguian, mintea creativă din spatele acestui performance, își propune să ofere publicului o experiență poetică și emoțională, un punct de suspans în cotidian. „Ne dorim să invităm privitorii să respire culoare și emoție, să agațe un moment din viețile lor pline într-un punct de suspans. Este o celebrare a unicității fiecărui corp și a poveștilor personale, o fereastră spre posibilul dincolo de real”, spune Ana.

Talente locale și muzică live

Performance-ul va fi animat de dansatori talentați din colectivul I Dance You, printre care se numără Oana Băluță, Dona Bejganeanu, Laura Buvnariu, Maya Ciubotariu, Tudor Gliga, Anamaria Guguian, Lizyie Hategan, Luc și Silvi, Simona Piron, Amar Romașcan și Laura Tomșa. Atmosfera va fi completată de muzica live interpretată de 4Tune Quartet și Simona Piron, adăugând un strat suplimentar de profunzime experienței.

O invitație la artă și conexiune

Nu ratați această oportunitate unică de a savura arta în aer liber și de a vă conecta cu alți pasionați de cultură din Brașov. Acest eveniment marchează doar începutul unei serii de intervenții culturale și artistice care vor anima orașul pe parcursul verii.

Despre Insert ArtHub Urban

Insert ArtHub Urban este un proiect ambițios, finanțat din bugetul Municipiului Brașov, cu scopul de a revitaliza piațetele din centrul vechi al orașului prin artă și cultură. Urmăriți-ne pe rețelele sociale pentru mai multe informații și actualizări despre viitoarele evenimente.

Vă așteptăm să fiți parte a acestei experiențe vibrante și să celebrăm împreună unicitatea și creativitatea în inima Brașovului!