Asociația KunSTadt lansează un apel deschis pentru contribuții fotografice în cadrul proiectului Insert ArtHub Urban

Asociația KunSTadt Brașov invită pasionații de fotografie, rezidenții și vizitatorii orașului, să participe la crearea unui catalog on-line fotografic unic. Acesta face parte din proiectul Insert ArtHub Urban, care va avea loc între lunile iulie și octombrie 2024, cu scopul de a revitaliza și a aduce un suflu nou spațiilor publice din centrul istoric al Brașovului.

Despre proiect
Proiectul Insert ArtHub Urban se angajează să transforme centrul istoric al Brașovului într-un spațiu vibrant, plin de creativitate și implicare civică. Prin intermediul artelor vizuale și performative, proiectul își propune să promoveze diversitatea culturală, incluziunea socială și coeziunea comunității, aducând împreună comunitatea locală, copiii și tinerii, artiștii locali, afacerile locale și turiștii.

Cum puteți contribui
Invităm pe toți cei care doresc să împărtășească frumusețea și dinamica centrului vechi al Brașovului prin obiectivul camerei lor. Căutăm fotografii digitale sau printate care să surprindă piațetele Sf. Ioan, Brassai, Hirscher și Richter, fațadele clădirilor istorice și perspectivele străzilor din centrul vechi, reflectând astfel diversitatea și bogăția culturală a orașului.

Instrucțiuni de trimitere
– Trimiteți fotografiile prin –  Formularul de înscriere
– Fotografiile printate pot fi aduse la Str. Paul Richer nr. 1, în incinta cafenelei 5togo, până la data de 25 iulie 2024, urmând a fi returnate după copiere.
– Vă rugăm să includeți o scurtă descriere a fiecărei imagini, precum momentul și locul capturării, sau povestea din spatele fotografiei.

Specificații tehnice
– Dimensiunea imaginii: între 3,5 și 5MB.
– Rezoluție: minim 3000 px pe latura mare.
– Rezoluție de print: 300 dpi.
– Formatul de fișier: jpg, color sau alb-negru.
– Numele fișierului trebuie să includă numele autorului, anul și locul imaginii.

Documente necesare
Participanții trebuie să completeze și să atașeze următoarele documente la formularul de înscriere:
–  Declarația pe proprie răspundere – Anexa 1.
–  Declarația de consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal – Anexa 2.

Termeni și condiții
Fotografiile nu trebuie să aibă un caracter inadecvat și participanții trebuie să dețină drepturile de autor. Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografiile selectate în scopuri educaționale și necomerciale.

Calendar
– Perioada de înscriere: 1 iulie – 30 septembrie 2024.
– Lansarea catalogului: 27 iulie 2024.

Participând la acest catalog, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în concordanță cu GDPR.

Vă mulțumim pentru interesul și contribuția voastră la proiectul Insert ArtHub Urban. Împreună, putem să aducem centrul istoric al Brașovului mai aproape de inimile tuturor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la office@kunstadt.ro