“Colateral, Oedip” de Mihai Ignat

COLATERAL, OEDIP

de Mihai Ignat

regia Laura Moldovan

 

one man show cu Cristian Iorga

 

Duminică 25 ianuarie /  20:00 / Tipografia

Rezervări: 0722-373090
Spectacolul este realizat pe baza a trei monoloage din piesa “Varză”.

Una din problemele generației tinere și nu numai, este socializarea virtuală în detrimentul comunicării adevărate, firești cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat cu foarte mult umor, semnalează această direcție greșită, arătând că în cele două lumi, regulile de comunicare sunt diferite iar șansele de a trăi situații jenante sunt foarte mari.

Personajul lui Mihai Ignat încearcă să își găsească o prietenă prin intermediul rețelelor de socializare și cum niciodată nu e ceea ce pare a fi ajunge să ceară sfatul psihologului pentru a înțelege care este cauza întâmplărilor nefericite prin care trece.

Autoironic, neliniștit și mai ales dezamăgit de sine și de ceilalți personajul se pune singur într-o situație extremă pentru a-și revizui viața.
Mult umor, multe situații jenante și comice, multe incertitudini, o oră de bună-dispoziție cu tânărul actor Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show) și al Festivalului de teatru pentru elevi, studenți și tineri actori “Constantin Stanciovici-Brănișteanu”, Tîrgu Jiu, 2014 (Trofeul Festivalului și Marele Premiu Marcel Anghelescu)

colateral