APEL pentru creativi!

Noaptea Albă a Galeriilor 2023 Brașov își caută artiștii.

Noaptea Albă a Galeriilor va reveni în acest an cu o ediție specială pe data de 7 octombrie 2023. Evenimentul nostru anual, care celebrează arta locală și creează punți de conexiune între artiști și public, va avea loc într-un cadru neconvențional, și anume în vitrinele magazinelor, barurilor, restaurantelor, hotelurilor, sediilor de bănci sau în spațiile de birouri din centrul istoric al orașului nostru.

Ne dorim să alchimizăm legătura dintre oameni și locuri, să transformăm spațiile cotidiene în galerii de artă efemere și să oferim o experiență inedită publicului nostru din centrul orașului.

Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați acestui eveniment cultural unic și să expuneți lucrările voastre în aceste spații neconvenționale. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați până vineri, 29.09.2023, orele 23:00 următorul formular: Link formular de înscriere

Acesta este un pas esențial pentru selecția lucrărilor care se vor potrivi cel mai bine conceptului nostru de alchimie culturală pentru acest an.

Noaptea Albă a Galeriilor vă oferă o oportunitate excepțională de a vă expune creațiile în fața unui public divers și de a face parte dintr-un eveniment artistic de amploare în comunitatea noastră. De asemenea, veți avea ocazia de a interacționa și colabora cu alți artiști, ceea ce poate duce la inspirație și la noi conexiuni creative.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce opere unice veți aduce la Noaptea Albă a Galeriilor 2023. Acesta este un eveniment care promite să aducă magia artei în inima orașului nostru, iar voi sunteți cei care vor face acest lucru posibil.