“Sunt Un Clovn” de Ionuţ Buruiană

”Sunt un clovn” este un spectacol de teatru care oferă spectatorului o perspectivă curajoasă. Aceea a alegerilor care nu iau în calcul sistemul. Nu este vorba despre a fi clovn ci mai degrabă despre a-ți asuma ceea ce ți-ai dori să faci. Într-o singură viață nu ne putem permite să alegem nefericirea, așa că deciziile noastre trebuie să fie înțelepte. Părerile celorlalți ne-ar putea îmbrăca în hainele unui clovn, însă lucrul ăsta nu ar trebui decât să ne împingă mai tare spre idealurile noastre.

Teatrul Nebun și Rege este o companie independentă care adună sub umbrela ei o echipă proaspătă cu dorință acută de schimbare. Respectăm teatrul. Iubim teatrul. Facem teatru în cel mai adevărat mod în care putem.

Asociaţia KunSTadt fiind o organizaţie ale cărei evenimente existente şi viitoare se amplasează pe o hartă internaţională, fundamentele KunSTadt înseamnă multiculturalism, interdisciplinaritate şi promovarea culturii contemporane în diferitele sale forme de manifestare.

KunSTadt dorește să ajungă la publicul de toate vârstele și orice pregatire, să inspire continuu publicul şi artiştii să viseze, să descopere, să creeze și să celebreze. Misiunea sa e să stimuleze creația, înțelegerea, aprecierea și delectarea artelor.
Vineri 7 noiembrie, orele 19:00
Mansarda Casei Baiulescu
Intrare: donaţie sugerată de 5 lei
inf/rez: +40722245893, office@kunstadt.ro

clown_locatie3