S-au deschis înscrierile pentru 48 Hour Film Project Braşov 2014!

Cea de a 4-a ediţie Braşov 48 Hour Film Project dă start la înscrieri pentru weekendul 25 – 27 iulie 2014. Realizatori de film din ţară şi străinatate, amatori sau profesionişti, sunt invitaţi în competiţia de la Braşov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, în doar 48 de ore.
Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt.
Misiunea 48 Hour Film Project este de a încuraja dezvoltarea producţiei de film şi a cineaştilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitările legate de o producţie şi ajung să facă filme. Cu toate că limita de timp plasează o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea este, totodată, eliberatoare deoarce îi încurajează să pună accentul mai mult pe “a face” decât pe “a vorbi”.
Vrei să-ţi antrenezi abilităţile de realizator de film vara acesta? Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea 48 Hour Film Project Brașov.
Înscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov  până în data de 23 iulie a.c. sau caută o echipă căreia să i te alături .
48 Hour Film Project Braşov a adunat în fiecare an peste 150 de participanţi, autori de film independent. Află acum ce trebuie să faci ca să participi la concurs.
La finalul competiţiei de la Braşov echipa filmului premiat cu titlul Best City Film primeşte o camera GoPro Hero3+ Black Edition oferită de către Xtremvideo.ro. De asemenea scurtmetrajul câstigator va intra în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2014” şi marele premiu de 5000 $. Zece din cele mai bune filme din turul 2014 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, în cadrul Short Film Corner 2015.
Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găseşti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook.