Noaptea Albă a Galeriilor – NAG Brașov 2023

Ediția din acest an a Nopții Albe a Galeriilor, frenetic susținută de SEWA Experiences – ALCHIMIE, suscită intersecția dintre un cadru prielnic pentru neconvențional și inedit cu versatilele produse din industria creativă a Brașovului.

7 octombrie 2023 marchează o traducere complet diferită a sinesteziei de forme și culori cu care ne-a obișnuit echipa NAG Brașov. Din dorința de a oferi publicului cât mai multă Artă, din diferite unghiuri și abordări, anul acesta există peste 20 de spații disponibile și peste 50 de artiști expozanți, din variate arii creative, precum pictură, ceramică, colaj digital și hârtie, bijuterii, sculptură, fotografie, tehnică mixtă, textilă și multe altele.

Simbioza perfectă dintre fluiditatea vizuală și locativul prietenos este posibilă cu sprijinul celor de la SEWA Experiences și datorat coordonatorului local, Asociația Culturală KunSTadt.

Noaptea Albă a Galeriilor, cunoscută și sub denumirea de NAG, este un eveniment anual care sărbătorește arta și cultura contemporană. Începând cu a zecea ediție în 2016, NAG s-a extins la nivel național, incluzând acum douăsprezece orașe și peste optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artiști, centre culturale și muzee. Este o ocazie de a descoperi cele mai inedite spații dedicate culturii contemporane în orașul Brașov și împrejurimi.

Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului regăsiți pe website-ul sewa.ro.