Despre noi

Fiind o organizaţie ale cărei evenimente existente şi viitoare se amplasează pe o hartă internaţională, fundamentele KunSTadt înseamnă multiculturalism, interdisciplinaritate şi promovarea culturii contemporane în diferitele sale forme de manifestare.

La intersecţia dintre discipline, KunSTadt îşi propune ca prin proiectele sale să aibă un impact local vizibil.
În acest sens, viziunea echipei noastre asumă colaborări potenţiale atât cu diferite tipuri de organizaţii: instituţii publice, companii, asociaţii de profil, cât şi cu artişti, independenţi sau afiliaţi, al căror principal mediu de întâlnire este creativitatea pe toate palierele sale.

KunSTadt dorește să ajungă la publicul de toate vârstele și orice pregatire, să inspire continuu publicul şi artiştii să viseze, să descopere, să creeze și să celebreze. Misiunea sa e să stimuleze creația, înțelegerea, aprecierea și delectarea artelor.

Oferind evenimente culturale unice pe tot parcursul anului, sporind conștientizarea și participarea publicului și încurajând parteneriate dinamice și de durată în cadrul comunității, KunSTadt se angajează sa promoveze importanţa artei în îmbogăţirea şi în calitatea vieţii Braşovului.

KunSTadt avansează, conectează şi celebrează viața culturală a Braşovului, cu scopul de a consolida economia noastră creativă şi de a ajuta bunăstarea comunităţii.