On Air: ”Un cal intr-o mare de lebede” de Raluca Nagy

Lansare de carte/ radio show ”Un cal intr-o mare de lebede”
cu Raluca Nagy și Eli Bădică
Moderator: Alina Floroi
Sâmbătă, 6 aprilie, ora 18.00
ART onezero, str. Lungă 100
Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

COVERp

Raluca Nagy, o antropoloagă devenită și scriitoare de ficțiune, vine să vă întâlnească la Brașov pentru a vă prezenta cartea ei “Un cal într-o mare de lebede”. Întâlnirea se va întâmpla sub forma unui show cu public și care va fi streamuit live pe internet, în cadrul formatului On Air, inventat la ART onezero odată cu prezența lui Jean-Lorin Sterian, în februarie a.c.

Showul este găzduit de Alina Floroi. La eveniment va participa și editoarea cărții, Eli Bădică.

Rosalyn are 24 de ani și este studentă la Londra. Cu un corp invadat de o boală ciudată, cu o poveste amoroasa complicată și o familie disfuncțională, la capătul puterilor, ea decide să plece cu o bursă de un an la Tokio, pentru a studia limba japoneză. Întâlnirea șocantă cu o cultură impresionantă va funcționa ca o oglindă necruțătoare, care o va ajuta să se desprindă de trecut și să se vindece.

„Dacă eşti fascinat de Japonia, atunci romanul Ralucăi Nagy îţi va dezvălui o nouă cale de a descoperi această ţară supersonică.” (Oana Borviz)

„Există (…) o teză mai temerară a cărții, care ține de feminitate, ca fațetă alternativă, ultra-intuitivă a umanității, și de o percepție sensibil-holistică a lumii, vieții și destinului.” (Forin Dumitrescu)

Cartea Ralucăi a câștigat premiul „Sofia Nădejde” pentru literatură scrisă de femei – Debut în Proză, a primit o nominalizare la categoria Debut a premiilor „Observator Cultural” şi este pe lista scurtă a Festival du Premier Roman de Chambéry.

https://nemira.ro/un-cal-intr-o-mare-de-lebede

Lansare de carte/ radio show ”Un cal intr-o mare de lebede”
cu Raluca Nagy și Eli Bădică
Moderator: Alina Floroi
Sâmbătă, 6 aprilie, ora 18.00
ART onezero, str. Lungă 100
Intrare liberă în limita locurilor disponibile

Ilustrație: Maria Brudașcă Drawings
Partener: KunSTadt